Asumisyksikkö Loisto

Asumisyksikkö Loisto

Asumisyksikkö Loisto tarjoaa kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää palvelu- ja tukiasumista, mihin liittyy kiinteästi työtoiminta. 

Palveluiden kohderyhmänä ovat henkilöt, joiden asumisen ja arjen taidot ovat erityisten ongelmien vuoksi alentuneet ja he tarvitsevat ohjausta elämänhallinnan lisäämiseksi. Loiston visio on työn ja tekemisen kautta mahdollistaa mahdollisimman itsenäinen kotona asuminen. Kuntoutuminen mahdollistuu osaavan henkilöstön toimesta, joilla jokaisella on omat osaamisalansa.

Asumisyksikkö Loisto on perustettu vuonna 2005 Lokalahdelle.

Siinä on 26 palveluasumispaikkaa kolmessa rivitalossa Lokalahden keskustassa. Kullakin asukkaalla on oma 29-35 neliömetrin yksiö. Lisäksi käytössä on yhteinen harrastustila biljardipöytineen ja kuntolaitteineen sekä yhteinen pesutupa ja sauna. 

Toimisto

Rivitalojen läheisyydessä sijaitsee toimistorakennuksemme, missä asukkaiden yhteinen ruokailu tapahtuu. Iltaisin toimisto on myös käytössä asukkaiden yhteisenä olohuoneena.

Virkistystoiminta

Sosiaalisen yhdessäolon taitoja kehitämme käytössämme olevalla idyllisellä kalastajatilalla ja erilaisilla koti- ja ulkomaan matkoilla.